Veel gestelde vragen

Hoe snel bloemen bezorgen?
- Bloemen in Nederland:
Indien u voor 13:00 uur bloemen besteld kunnen deze dezelfde dag nog worden bezorgd. (niet op zondag)
- Wijn, knuffels en cadeaus:
Afhankelijk van het postcode van het bezorgadres kan uw geschenk in veel gevallen nog dezelfde dag geleverd worden.
- Bloemen naar het buitenland:
Indien u voor 17:30 uur besteld kunnen wij uw boeket bloemen de volgende dag laten bezorgen. (niet op zondag)


naar boven

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan worden de bloemen bij de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus met daarop het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Mocht de bezorger de bloemen ook bij de buren niet kwijt kunnen, dan probeert hij het later nog een keer, of hij laat een kaartje achter met het verzoek contact op te nemen.

naar boven

Kan ik anoniem versturen?
Ja. De ontvanger krijgt alleen de tekst op het kaartje te zien dus niet uw naam en adresgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van de bloemen/cadeau, onder geen enkele voorwaarden.

naar boven

Hoe laat worden de bloemen afgeleverd?
Bij particulieren adressen wordt uw bestelling doorgaans tussen 9.00 uur en 18.00 uur en bedrijven tussen 9.00 uur en 17.00 uur aangeboden. Door drukte kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de bezorging na 18.00 uur plaats vind.

naar boven

Kan ik een uiterlijke bezorgtijd opgeven?
Bestellingen naar bedrijven worden geleverd tijdens kantoortijden. Moet uw bestelling voor een bepaalde tijd bezorgd worden, dan kunt u dit in uw bestelling aangeven bij 'opmerking'. Vult u a.u.b. alleen een uiterlijke bezorgtijd in als dit echt nodig is. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden maar kunnen geen garanties geven. Betreft uw bestelling een artikel zoals wijn, ballonnen of een knuffelbeer dan kunnen wij geen bezorgtijden garanderen omdat deze artikelen via een landelijke koeriersdienst worden geleverd. Bij Rouwarrangementen krijgt u altijd de garantie dat de bloemen vóór de door u opgegeven tijd geleverd worden. Mocht het om welke reden dan ook toch niet lukken dan nemen wij contact met u op.

naar boven

Hoe kan ik betalen?
- iDeal - Internet bankieren (Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS bank, Fortis, Friesland Bank, ASN bank SNS regio bank)
- Creditcard (Mastercard, Visa en American Express)
- Op rekening zakelijk (Alleen zakelijke bestellingen, u betaalt achteraf, extra kosten € 1,95)

naar boven

Wat is de CVC2 Code op mijn creditcard?
Dit zijn de laatste 3 cijfers van de code op de achterzijde van uw creditcard. Zwarte cijfers bij de handtekening.

naar boven

Ik wil meerdere boeketten versturen, betaal ik dan extra bezorgkosten?
U betaalt per adres slechts 1 keer bezorgkosten. Ongeacht het aantal boeketten.

naar boven

Wat zijn de bezorgkosten?
Bezorgkosten voor Nederland: € 6,95
Bezorgkosten voor het buitenland: € 15,00

naar boven

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, zodra u uw bestelling heeft verzonden, krijgt u direct een automatische e-mailbevestiging van ons.

naar boven

Bezorgen jullie ook in ziekenhuizen, hotels en campings?
Ja, maar geeft u ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz. Ook een (mobiel)telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.

naar boven

Ik wil iets bestellen voor een begrafenis, welke informatie heeft u nodig?
Bij bestellingen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip bezorgd worden. Geeft u ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen enz. Deze informatie kunt u tijdens het bestellen invullen bij 'opmerkingen'. Let er ook op dat u de tekst op het lint of kaartje richt aan de overledene en niet aan de nabestaande. Een tekst als 'wij wensen u veel sterkte' is dus niet passend. U kunt denken aan 'Rust zacht' of 'Een laatste groet' of bijvoorbeeld alleen de afzender (uw eigen naam).

naar boven

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Indien uw bestelling nog niet is verwerkt en betaald dan is dat mogelijk en kunt u gratis annuleren. Als u heeft gekozen voor een online betaling, dan is uw betaling al online voldaan. Om het geld weer op uw rekening te crediteren berekenen wij 10% kosten met een minimum van € 7,-. Uitzondering is Valentijn; Door extreme drukte en voorbereidingen is het vanaf 10 Februari niet meer mogelijk om valentijnbestellingen te annuleren.

naar boven

Hoe werkt dat met bestellingen naar het buitenland?
Bestellingen naar het buitenland dienen minimaal 24 uur voor aflevering bij ons binnen te zijn. Deze 24 uur gaan in tijdens onze openingstijden (dus niet in de nacht of op zondag). Hiervoor werken wij samen met Teleflora International waar wereldwijd 56.000 bloemisten bij zijn aangesloten. Omdat de prijzen van bloemen in het buitenland veel hoger liggen dan in Nederland hebben wij hier een aparte rubriek voor gemaakt onder de naam 'Buitenland bezorgen'. U kunt alleen uit deze rubriek bestellen. De foto's zijn indicaties, het boeket dat werkelijk geleverd wordt is uiteraard afhankelijk van het land en klimaat. Bezorgen in de meest landen is mogelijk. In slechts enkele (verre) landen ligt de minimum prijs voor een boeket hoger dan de aangegeven 30 euro. Het is dus handig om even te checken wat de minimum prijs is voor het land waar u bloemen heen wilt sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

naar boven

Is bezorgen in buitenlandse ziekenhuizen, hotels of campings mogelijk?
Bezorgen in buitenlandse ziekenhuizen, hotels of campings raden wij u af. Dit omdat het te complex wordt en de kans dat er iets misgaat te groot is. Wilt u het toch doorzetten, geeft u ons dan a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz. Ook een telefoonnummer van de ontvanger of hotel vergroot de kans om de bloemen juist te bezorgen. Deze mogelijkheid is geheel op risico van de besteller.

naar boven

Hoe werkt het herroepingsrecht?
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Voor bloemen geldt uitsluiting van het herroepingsrecht omdat dit een bederfelijk product is. 

naar boven