Levertijd van uw bestelling

Marbo bloemen en geschenken levert uw boeketten en cadeaus in Nederland maar ook in het buitenland.

Bezorging binnen Nederland
Wij bezorgen uw geschenken binnen Nederland vaak al indien gewenst op dezelfde dag. Uiteraard kunt u ook een andere datum opgeven. Wij bezorgen uw bestelling niet op zondag en op feestdagen verder is levering van maandag tot en met zaterdag mogelijk.
Wilt u een boeket bloemen nog dezelfde dag bezorgd hebben dan is dat mogelijk als u voor 13:00 uur uw bestelling aan ons doorgeeft. Vaak is levering op dezelfde dag ook nog mogelijk na 13:00 uur, dit is afhankelijk van het afleveradres. Tijdens uw bestelling zal ons bestelsysteem controleren of levering nog mogelijk is.
Uw bestelling wordt doorgaans tussen 9:00 uur en 18:00 uur bezorgd. In uitzonderlijke gevallen (door drukte) kan het een keer voorkomen dat de levering na 18:00 uur plaatsvindt.
Tijdens uw bestelling kunt u indien gewenst een uiterlijke aflevertijd opgeven. Wij zullen proberen de levering hierop af te stemmen. Garanties voor levering op de aangegeven tijd kunnen wij helaas niet geven. Bij rouwbloemen krijgt u wel de garantie dat uw bestelling voor de opgegeven uiterste levertijd bezorgd wordt.

Bezorging in het buitenland
Ook het bezorgen van bloemen in het buitenland kunnen wij indien gewenst supersnel voor u verzorgen. Als u voor 17:30 uur uw bestelling aan ons doorgeeft dan zal deze de volgende dag al geleverd kunnen worden. Uiteraard is levering op een latere datum ook mogelijk. U kunt een bezorgdatum opgeven tijdens uw bestelling.